Hoe een officieel barcodenummer aanvragen

Let op: Er zijn bedrijven die via hun webshop GS1 barcodenummers aanbieden. Deze bedrijven hebben echter geen internationale GS1 licentie om nummers uit te geven. Wij adviseren je om je unieke barcode nummer rechtstreeks bij GS1 aan te vragen. Op basis hiervan maken wij vervolgens de barcode afbeelding(en) zodat je je producten veilig kunt verkopen in winkels en online zoals Bol.com, Amazon, eBay, Google Shopping, Beslist.nl en Alibaba.

Wij maken officiële barcode afbeeldingen op basis van officieel geregistreerde nummers van GS1. Aangezien wij het erg belangrijk vinden dat u uw product veilig kunt verkopen in winkels en online, adviseren wij u geen gebruik te maken van bedrijven die GS1 barcode nummers aanbieden, maar deze rechtstreeks bij GS1 te bestellen. Op die manier loopt u geen risico als deze tussenpersonen of bedrijven in de toekomst zouden wegvallen. Wanneer u eenmaal over een officieel barcode nummer beschikt, kunt u bij ons de barcode afbeelding bestellen voor op uw product of verpakking.

3 simpele stappen om uw producten zorgeloos te verkopen en zonder risico's.

Stap 1: Een officieel barcode nummer aanvragen

Voordat wij een barcode afbeelding voor u kunnen maken, heeft u een officieel barcode nummer nodig. Maak geen gebruik van bedrijven die zeggen GS1 barcode nummers aan te bieden (ook niet als ze goedkoper lijken te zijn), maar bestel de barcode nummers rechtstreeks bij GS1. Op die manier loopt u geen risico als deze tussenpersonen of bedrijven in de toekomst zouden wegvallen.

Kies het GS1 pakket wat bij u past


Stap 2: Bestel je barcode afbeelding via onze webshop

Nu u over een uniek barcode nummer beschikt, kunnen wij daar een officiële barcode afbeelding van maken. Daarmee kunt u producten veilig verkopen in winkels en online zoals Bol.com, Amazon, eBay, Google Shopping, Beslist.nl en Alibaba.

U kunt de barcode afbeelding bestellen via deze website, of gebruik maken van onze nieuwe webshop. Het voordeel van de webshop is dat u zich maar een maal hoeft te registreren en bovendien ontvangt u tijdelijk 10% korting als nieuwe klant.

Bestel via de webshop met 10% korting

Bestellen via deze website


Stap 3: Aan de slag met uw barcode

U ontvangt uw barcode afbeelding(en) snel en digitaal zodat u deze direct kunt gebruiken of doorsturen naar uw vormgever. Heeft u nog geen vormgever, dan helpen wij u daar natuurlijk ook graag bij. Chat met ons als u vragen hebt...


Hebben we je vraag beantwoord?

(4.0 likes out of 9)

BarcodeAanvragen is onderdeel van Zillion Productions

Spadinalaan 214
1031KB AMSTERDAM
Nederland
T. +31(0)20 600 2248

Bekijk ook onze webshop of neem contact met ons op