Hoe een officieel barcodenummer aanvragen?

Wij maken officiële barcode afbeeldingen op basis van (officieel geregistreerde GS1) barcodenummers of barcodenummers van andere aanbieders.

Aangezien wij het erg belangrijk vinden dat u uw product veilig kunt verkopen in winkels en online, adviseren wij u geen gebruik te maken van bedrijven die GS1 barcode nummers aanbieden, maar deze rechtstreeks bij GS1 te bestellen. Op die manier loopt u geen risico als deze tussenpersonen of bedrijven in de toekomst zouden wegvallen. Wanneer u eenmaal over een officieel barcode nummer beschikt, kunt u bij ons de barcode afbeelding bestellen voor op uw product of verpakking. 

Belagrijke informatie

Er zijn bedrijven die via hun webshop GS1 barcodenummers aanbieden. Deze bedrijven hebben echter geen internationale GS1 licentie om nummers uit te geven. Wij adviseren je om je unieke barcode nummer rechtstreeks bij GS1 aan te vragen. Op basis hiervan maken wij vervolgens de barcode afbeelding(en) zodat je je producten veilig kunt verkopen in winkels en online zoals Bol.com, Amazon, eBay, Google Shopping, Beslist.nl en Alibaba.